Lej sommerhus i Danmark

Danmark er et fantastisk ferieland !  Næste alle egne i Danmark kan med bil nås med blot få timer i bil, og Danmark er et hyggeligt ferieland som byder på fantastisk natur, flotte købstæder og et utal af seværdigheder for både børn og voksne.

Så skal ferien holdes herhjemme så kan leje af et sommerhus være et logisk alternativ til en charterferie til sydeuropa – især nu hvor Coronaen hærger det meste af verdenen.  I Danmark findes der over 30.000 private sommerhuse som udlejes enten privat eller gennem et af de mange sommerhusudlejningsbureauer.  Få et overbliv over det store udbud af sommerhuse på en af de mange portaler for sommerhusudlejning, eksempelvis Sommerhusportalen.dk, som giver et samlet overblik over sommerhuse til udlejning fra både private og professionelle udlejere.

De danske sommerhuse findes i alverdens afskygninger.  Fra nye store luksus sommerhuse med indendørs swimmingpool, spa, sauna og aktivitetsrum, til små hyggelige træsommerhuse.  Sommerhuse beliggende tæt ved vandet med nem adgang til en lækker sandstrand til sommerhuse beliggende i skovområder, der byder på enestående naturoplevelse, hvor naturen kan opleves helt tæt på.

Så med base i et lejet sommerhus, hvor samværet med familien kan nydes i fulde drag sammen med god mad og vin.   Smid pølser og nogle gode bøffer på grillen og lave nogle lækre salater.  Find evt. inspiration til aftensmaden på www.nemme-madopskrifter.dk.

Man kommer ikke uden om, at sommerferie i Danmark kan være en blandet fornøjelse rent vejrmæssigt.  Intet er skønnere end de varme danske sommerdage som indbyder til strand og badning og lune sommeraftner som nydes på terrassen.   Men sådan er virkeligheden desværre ikke altid.  Men ferie i et sommerhus kan sagtens blive en succes alligevel. 

Naturen kan sagtens nydes alligevel.  Det er bare et spørgsmål om den rette påklædning.  Og et besøg på et af de mange danske museer, forlystelsesparker eller en tur i biografen kan sagtens blive en god oplevelse, selvom det står ned i stænger.   Og indendørs aktiviteter kan sagtens være mindst lige så hyggelige.  Arrangerer konkurrencer og lav turneringer i brætspil, kombineret med bagning af boller, som nydes med varm kakao med flødeskum.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *