Prøv det enkle liv med en træhytte

En del danskere drømmer om at leve et mere enkelt liv, med færre ejendele og et mindre Co2-aftryk. Der er nogle der drømmer om Tiny Houses, små mobile hjem, ofte med vægt på sit klimaaftryk, og andre der tænker på at flytte i økolandsby. Hvis du gerne vil prøve kræfter med denne form for livsstil, men endnu ikke er klar til at tage springet, så byder denne artikel på en frisk idé, som du kan tage med i dine overvejelser.

Investering i hus og fremtid

Den enkle idé består i, at installere en træhytte i haven. Denne træhytte kan du så flytte ned i, i så lange perioder, som dit eksperiment byder det. Det smarte ved denne tilgang er, at træhytten i haven tilføjer værdi til dit hus, en værdi der vil blive genvundet når huset sælges. Hvis dit forsøg motiverer dig til at lægge dit liv om, så vil du kunne sælge hele molevitten til en god pris. Hvis du beslutter dig for at blive boende, så har du en træhytte i haven, som du eventuelt kan leje ud til rejsende, der gerne vil bo lidt spartansk.

Et eksperiment i boligen

En moderne, færdigbygget træhytte holder en høj kvalitet, og vil være nem at tilpasse til dine klimavenlige ønsker og idéer. Du kan se dette som en måde at lave et eksperiment, der ellers er meget risikabelt at kaste sig ud i. At købe en færdigbygget træhytte på internettet er ligetil, og det er en meget lav risiko rent økonomisk. En træhytte vil ikke give dig den fulde tilsvarende oplevelse, som at bo i et Tiny House, men det vil minde meget om, og det vil kunne være nok til at informere dig om, hvorvidt det er en livsstil der virkelig taler til dig eller ej. Held og lykke!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *