Filibabba – Børnefamiliernes klare favorit

Filibabba er et kendt dansk designbrand, der lancerede deres første kollektion i 2015. Sidenhen er der kommet flere kollektioner til, og det samme med medarbejdere. De mange kollektioner er med til at skabe det sortiment, som Filibabba består af den dag i dag. Gennem tiden er forskellige elementer fra Filibabba blevet meget kendte. Deres luftballoner er det mest bemærkede og velkendte man ser hos Filibabba.

Hos Little Happy er Filibabba en af de største handelspartnere, og her sælges et bredt udvalg af deres mange produkter. Helt fra tallerkener og skåle til aktivitetstæpper og puslepuder i mange forskellige farver. Her kan du selv vælge hvilke elementer fra Filibabba du mener, skal komme ind og være en del af dit hjem.

Multifunktionelle og bæredygtige produkter fra Filibabba

Hos Filibabba er multifunktionalitet og bæredygtighed to elementer der vægtes højt. De mange produkter skal have lang levetid, og dette gør Filibabba til punkt og prikke. Deres produkter er skabt, med inspiration fra skabernes egen hverdag. Dermed udvikler de altså produkter ud fra deres erfaring, og kan derfor skabe dem med indblik i, hvordan hverdagen hos forældre fungerer.

Filibabba har også valgt, som et træk i forhold til bæredygtighed, at blive et GOTS-certificeret brand. Dermed er alle deres bomuldstekstiler altså produceret på bæredygtig vis helt fra høst til det færdige produkt. Dette er med til at skabe en bæredygtig fremtid og støtte op om, at vi skal være mere miljøbevidste fremtiden. Dermed kan man altså også købe nye produkter fra Filibabba, og samtidigt være med på den bæredygtige bølge.

  • Filibabbas kendte interiør-luftballoner

De kendte luftballoner fra Filibabba er elskede produkter, som mange børnefamilier har fået glæde af. De kan hænges i loftet og skabe en smuk himmel på børneværelset. Filibabba går som sagt ind for bæredygtighed, og dette afspejles også i deres luftballoner. Kassen, som luftballonerne kommer i, er i god kvalitet, så den kan genbruges efterfølgende.

  • En babynest fra Filibabba

I 2015 lancerede Filibabba deres første kollektion, og herunder var babynesten. Her var de altså også de første til at bringe en babynest på det danske marked. En babynest kan bruges til en masse forskelligt, og vil helt sikkert hjælpe enhver børnefamilie i hverdagen. Babynesten kan f.eks. bruges i starten af barnets liv, hvor barnet skal ligge mellem forældrene i sengen. Så kan barnet ligge trygt og sikkert, og samtidigt ligge med forældrene.

  • Gør pusletiden nemmere

Hos Filibabba finder man et bredt udvalg af stofbleer, puslepuder og pusleunderlag. Forskellige elementer som alle kan være med til at gøre din pusletid en del nemmere. Stofbleerne er produceret i GOTS-certificeret bomuld, og det samme er betrækket på puslepuderne og pusleunderlagene. Deres pusleunderlag kan foldes sammen, så du nemt kan have det med på turen, hvilket er rart når der skal skiftes på vejen.

Indret børneværelset med Filibabbas produkter

Filibabbas mange produkter kan nemt bruges til at få indrettet børneværelset. Da Filibabbas kollektioner gør, at der er mange elementer der er i samme farver og mønster, hvilket gør, at man nemt kan skabe en rød tråd mellem de forskellige elementer på børneværelset og skabe et mere stilrent udtryk.

De kendte luftballoner fra Filibabba kan som sagt hænges op i loftet, og hermed skabe en flot himmel. Hvis man hænger lidt forskellige størrelser og forskellige farver skaber det et mere barnligt udtryk og gør dermed også børneværelset mere børnevenligt.

Med de mange kendte bamser og lignende elementer fra Filibabba kan du skabe en sød barnlig atmosfære. F.eks. kan hvalen Christian skabe en hyggelig følelse når man træder ind, og om aftenen kan den lyse rummet op med en rar varm farve, der ikke gør ondt i de trætte øjne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *