Sådan forholder du dig, hvis du skal skrive en tale eller en sang til festen

Står der en fest på døren, hvor der forventes en sang eller måske en tale fra dig, så kan det gå to veje. Enten så tager man opgaven med oprejst pande, og går igang med opgaven fra A til B. Eller også går du allerede i baglås, bare ved at tanken om, hvor du skal starte.

Hvis du skal skrive en tale

Hvis du står og skal skrive en tale, så er det ofte fordi, vedkommende, som du skal skrive talen til, står dig nær på den ene eller anden måde. Det kan være svært at skrive en tale, forhold til en sang, da man både skal være lidt mere alvorlig, men det skal også performes på en nobel og personlig måde. En sang, kan man sjovt nok, synge sig ud af, men en tale skal fremføres, så alle kan høre og forstå, hvad man siger. Uanset hvem talen er til, så kan du finde gode guider hos festsangetaler.dk.

Hvis du skal skrive en sang

Hvis du står for at skrive en sang til en du har nær, så kræver det, at man kan ætter sig ned, og forbereder sig. En guide til at lave en sang, starter med, at man først skriver en masse stikord ned, som man gerne vil have med. Så vælger man en melodi, gerne en, som alle kender. Så udvælger man sine stikord, og begynder at skrive et vers ad gangen. Det er vigtigt, at man synger sangen igennem mange gange, retter til, og synger den igennem igen, indtil det sidder lige i skabet. Det kan også være en god ide, at få en anden til at synge den, så man kan høre, at den lyder, som den skal. Når sangen er god nok, så kan man pynte sangen med nogle billeder eller tekst, og så skal der findes en sjov sangskjuler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *