Fordele ved at indhente priser på nyt gasfyr

Går du også og overvejer, om du skal have gasfyr i hjemmet, men er du skræmt over, hvad et nyt gasfyr koster? Det kan være en god opvarmningsmetode at vælge gasfyr, og der er også fortsat flere, der vælger denne metode. I denne artikel kan du læse mere om, hvad man kan forvente at skulle betale for et nyt gasfyr. Det kan nemlig godt betale sig at indhente priserne for et nyt gasfyr.

 

Hvad er prisen på et gasfyr?

Når det kommer til gasfyr pris, så er det klart, at man ikke kan sætte et fast beløb på det. Hvad et nyt gasfyr koster, afhænger nemlig af flere forskellige faktorer. Der er også stor forskel på, hvilket gasfyr man skal købe i forhold til behov. Det er f.eks. ikke helt ligegyldigt, om du har et hus på 140 Kvm eller et på 60 Kvm. Man kan dog som tommelfingerregel godt sige, at man kan forvente at smide omkring 17.000-42.000 på et nyt gasfyr. Som du kan se, så kan prisen altså variere en del.

 

Billigt eller dyrt gasfyr?

Det er med nye gasfyr, som det er med så mange ting. Man kan godt regne med, at man får kvalitet, hvis man køber kvalitet. Det betyder dog ikke, at de billigere gasfyr er decideret dårligere, de kan bare ikke helt hamle op med de dyre modeller. Hvis du har et meget lille hus, så kan det dog godt være, at du kan vælge at spare lidt penge og gå med en billigere model. Forskellige gasfyr mærker ligger til forskellige priser. Du behøves ikke vælge et dyrt mærke, hvis du ikke har lyst til det.

 

Hvad er det billigste gasfyr?

Hvis du ønsker at få det absolut billigste gasfyr, så kan du vælge en BWT, der lægger til en pris på 16.900 kr. Det er altså ikke særlig mange penge. Det er tilmed med i prisen, at gasfyret sættes op, at vandkvaliteten kontrolleres, og at alt bare fungerer, som det skal. Du skal altså ikke selv bøvle med at sætte dit gasfyr op.

 

Hvad er det dyreste gasfyr?

Hvis du kigger efter det bedst mulige gasfyr, så skal du nok kigge mod de lidt højere priser. Her kan du f.eks. finde en Bosch Condens 9000I WM Gasunit. Denne fungerer fantastisk, og man får virkelig det, man betaler for. Du kan altid læse mere om de forskellige gasfyre og blive klogere på pris og funktion.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *