Prins Philip flyttede til nyt hospital for at behandle infektion og teste allerede eksisterende hjertesygdom

Prins Philip flyttede til nyt hospital for at behandle infektion og teste allerede eksisterende hjertesygdom

Den britiske prins Philip, mand til dronning Elizabeth II, blev mandag flyttet fra det ene hospital i London til behandling af en infektion og observation af en allerede eksisterende hjertesygdom. Dette er det første skridt i en lang proces, der i sidste ende vil se den aldrende kongelige trække sig tilbage fra det offentlige liv.

Tre navne blev på mystisk vis fjernet fra Khashoggi efterretningsrapport

De to versioner af rapporten blev frigivet på fredag, og de adskiller sig begge i, hvad de sagde om saudierne, der var ansvarlige for Khashoggis død. Den første version, der blev frigivet fredag eftermiddag, havde identificeret tre mænd, alle medlemmer af kronprins Mohammed bin Salmans følge, der var medskyldige i hans død. Den næste dag blev der imidlertid oprettet en ny version af rapporten med disse navne fjernet fra den. Dette fik mange til at tro, at deres identitet muligvis var lækket og offentliggjort ved et uheld.

Biden lovede at holde MBS ansvarlig. Nu beskyldes han for at lade ham komme væk med mord

Den amerikanske præsident Joe Biden lovede at holde den saudiske kronprins ansvarlig. I stedet beskyldes han for at lade ham komme væk med mord.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *