3 gode grunde til at få et kolonihavehus

Går du med tanker om at få dig et kolonihavehus, men har du ikke helt besluttet dig endnu, om det er det rette valg, får du her tre gode grunde til, at du bør kaste dig ud i at købe dit eget lille kolonihavehus.

Der er mange danskere, der allerede nyder frugterne af et kolonihavehus, og mon ikke, at du også vil blive glad for det, når du får dit eget lille hus med en have fyldt frugt og grønt, som du kan plukke fra, når du har lyst?

Du kan læse mere om brombærbuske og andre planter her, hvis du vil godt i gang.

Få et sted at koble af

Først og fremmest får du jo et sted, hvor du kan koble af og bare være dig selv. Det kan især være en god idé at finde dig et kolonihavehus med en god beliggenhed i en haveforening, hvor der er fred og ro.

Der findes også kolonihaver inde midt i byerne, men det er sjældent her, at du finder mest fred. Kan du finde en lille have i en mindre by, tæt på skov eller langs kysten, kan det være meget mere fredeligt.

Dyrk bær, frugter og grøntsager i din have

Dernæst får du din egen have, hvor der er plads til at dyrke grøntsager, bær og frugter, som du har lyst til. Du kan finde mere info om, hvordan du planter hindbærbuske her, hvis det er nyt for dig.

En kolonihave skal være spiselig, og derfor er der rigtig gode muligheder for at plante alt muligt lækkert, som du kan gå direkte ud at plukke fra, når du har lyst til det. Der findes mange gode guides på nettet, hvor du kan lære mere om, hvordan du får den bedste køkkenhave.

Det perfekte sted at mødes med familien

Sidst, men ikke mindst, er det også det perfekte sted at mødes med familie eller venner. Det danner de perfekte rammer om en grillaften, når du bare gerne vil være sammen med dem, du holder af.

Der er alt det, du har brug for til sådan en forsamling. Der er køkken, du har plads til en grill, borde og stole, og du har din helt egen lille plet jord, hvor I kan samles og hygge jer i fællesskab. Det er fornøjelse at kunne invitere til dejlige sommerstunder i sin kolonihave, så det kan du godt glæde dig til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *