Vælg altid en låneudbyder med kontor i Danmark

Når du skal til at låne penge, om det så er for første gang, eller du har prøvet det før, er det altid en god idé at tjekke op på, hvad det er for en låneudbyder, du er i gang med at ansøge hos.

For der kan nemlig være mange forskellige bagmænd bag de mange låneudbydere. Også i Danmark. Og hvis du ikke er opmærksom på dette, kan du hurtigt ende med en udenlandsk låneudbyder.

Flere låneudbydere har ikke adresse i Danmark

Der er mange eksempler på låneudbydere, der har adresse andre steder end i Danmark. Det er eks. blevet populært for låneudbydere at have hovedsæde et sted som Malta, hvor der kan være skattemæssige fordele for dem at være.

Selvfølgelig er det heldigvis kun de færreste låneudbydere på det danske marked, der opererer sådan, men det sker altså, at du kan komme forbi en låneudbyder, der opererer i hele Europa og ikke bare i Danmark. Og det kan eks. gøre det meget sværere at komme igennem til en kundeservice eller at tale med en dansktalende medarbejder, hvis du har brug for at kontakte kundeservice. Vil du finde danske lån, kan du låne kolde kontanter her.

Læs altid op på låneudbyderen inden du låner

Derfor er det altid en god ide at klikke dig ind på siden “om os” eller hvad den nu kan hedde, som tit er at finde på låneudbyderens hjemmeside. Her kan du tit læse mere dybdegående om, hvem der er ejer firmaet, hvor det er placeret, og om det eks. ligger i Danmark.

Dette kan du også generelt finde i betingelserne for lånet, da der skal stå den juridiske part, der tegner sig som låneudbyder. Så det er altid godt at læse op på dette, inden du skal låne penge til det, du drømmer om.

Du kan nemt fortsætte med at låne hos samme udbyder

Når du har fundet frem til en god låneudbyder, kan det derfor også være en god ide at blive ved med at låne hos det samme sted, hvis du har fået en god rente på lånet, og hvis du kan blive ved med at låne der.

På den måde skal du ikke ud at finde en ny låneudbyder, hver gang du bare har brug for lidt ekstra penge på kontoen. Så kan du bare forhøje dit nuværende lån eller ansøge om et nyt lån, hvis du ikke har et aktivt lån hos den udbyder, du føler dig tryg ved.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *