Styrk jeres relation med parterapi

Styrk jeres relation med parterapi når I bor i København

Selv om I har det godt i Jeres forhold, så er det vigtigt at få et tjek ind i mellem. Kan I mærke, at jeres parforhold i krise? Rigtig mange kommer i parterapi, fordi de ikke ønsker et forhold, hvor de skal være i et forhold, der ikke fungerer – eller være i et parforhold, som med tiden bliver en synkende skude. Hvis I trænger til at prioritere jeres fælles relation, så kan parterapi være en god idé. I finder gode og professionelle parterapeuter på hele Sjælland og i København. 

Rigtig mange oplever, at de efter store berusende forelskelsesfølelse og det dejlige bekymringsfrie liv rammer den grå hverdag med madpakker, arbejdspres og stress i hverdagen. Ting som arbejde, gymnastikprogrammer, kostplaner og kalendertetris kommer til at fylde mere end relationen end den dejlige romantik. 

Ofte kan en lille ændring i måden vi taler til hinanden på, et kærligt og anerkendende blik eller en god snak omkring hvad der lige skete mellem jer være en stærk investering i par relationen. Nogen gange går der også automapilot i den, når vi skal fyre op under dynen, og der kan det være godt lige at få rystet posen lidt. Vi kan nemlig have en tendens til at have præcis den samme intime kontakt – både mentalt og fysisk. Mennesker er vanedyr på godt og ondt.

Når forelskelsen har lagt sig og den grå hverdag truer, kan vores parforholdet ende med at nedprioriteret til noget vi skal tage os af, efter alt det andet, der står foran, hvor det er den daglige praktiske hverdag, der overtager førstepladsen. Det bliver meget utilfredsstillende at sidde fanget i arbejdsfællesskab i parforholdslænker, frem for at arbejde for et meningsfuldt parforhold. Måske er misforståelser, afstand og tanker, skænderier og trusler om at forlade ægteskabet efterhånden blevet en integreret del af jeres kommunikation.. Her kan parterapi København helt sikker hjælpe jer med finde jeres passion for hinanden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *