Ravjagt er min motion

Motions former 2022:

Ravjagt på stranden:

Ravjagt er blevet utroligt populært og det er samtidig en form for motion som vi alle kan have godt af. Ravjagt går ganske enkelt ud på at finde rav langs en kyst i nærheden af dig og det kan gøres om dagen og her er tempoet ikke så højt da man skal bruge øjnene godt. Ravjagt kan også foregå om natten eller i mørket, hvor man bruger en ravlygte og her er tempoet noget højere da man ser ravstykkerne på afstand og på den måde hurtigt får gåat nogle kilometer.
Du kan læse mere om ravjagt og ravlygter på siden ravfund.dk hvor du finder Danmarks største udvalg af ravlygter

 

Cykel i bakket tærren:

Turen gennem terrænet byder på naturlig intervaltræning, da hver en bakke tvinger pulsen i vejret. Optimér din træning ved at planlægge en rute, der både har teknisk krævende stier, stejle bakker og flade stykker, hvor du kan tonse derudad. Ved at træne med en makker får du både socialt samvær og ekstra motivation til at trykke igennem. 

Sammensæt en rute, der består af nedenstående elementer. Kender du en kort rute, der har det hele, kan du evt. køre den flere gange.

    Der må gerne være en del flad vej, hvor du kan få pulsen op.
    Et stykke bugtet sti, der udfordrer din balanceevne.
    Et par stejle bakker, hvor du kan rejse dig i pedalerne.

Boksning:

Den klassiske kampsport har efterhånden gjort sit indtog i mange fitnesscentre, fordi stadig flere får øjnene op for dens enorme træningskvaliteter. Uanset om du vælger centrene eller begiver dig ind i en rigtig bokseklub, kan du se frem til en hæsblæsende træning, der både stimulerer din styrke, kondi og bevægelighed. Og bare rolig, du kan sagtens dyrke boksning uden at skulle i ringen og blive slået til plukfisk.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *