Min skærm der smadrede, fordi jeg ikke var opmærksom

Jeg var på vej hjem. Jeg har lige været ude og kører. Jeg nemlig i gang med at tage mit kørekort, og har lige haft min første køretime med min kørelærer. Jeg elskede det. Det var virkelig sjovt at køre for første gang, og jeg kunne ikke vente med at køre igen. Jeg skulle køre igen om 2 dagen, og jeg glædet mig virkeligt. Jeg kunne ikke vente på at få kørekort. Da jeg kom hjem, snakkede jeg med min familie om det. Det var mine forældre der betalte for mit kørekort, og det var jeg virkelig taknemlig for. Jeg spiste noget mad, og begyndte at lægge mig ind i sengen. Jeg var virkelig træt, og faldt så i søvn. Næste dag, tog jeg lidt ud med min ven. Vi tog ud for at træne lidt. Vi trænede i cirka 2 timer. Efter tog vi ud for at få noget at spise. Vi tog en på en restaurant, hvor maden altid bare var god. Efter noget tid besluttede vi os så for at tage hjem. Vi havde været ude længe nu. På vej hjem skete der det uheldige. Noget som bare ikke måtte ske. Jeg taber min mobil på jorden, imens bruger den, imens jeg går. Jeg snublede over noget, og jeg kunne bare høre at min skærm smadrede. Det var virkelig uheldigt. Jeg elskede min mobil, og brugte den meget, og det gik bare ikke at skærmen var smadret. Jeg valgte at tage ned til fixphone.dk efter skole, for at få skærmen skiftet. De var virkelig søde dernede, og de sagde at de hurtigt kunne hjælpe mig med mit problem. De fik hurtigt skærmen skiftet, og de reddet virkelig min dag. Jeg kunne nu bruge min telefon som var den helt ny. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *