Lån penge til en ny cykel som studerende

Er du studerende, og har du brug for en ny cykel til at komme rundt i byen til og fra dit studie eller på arbejde, kan det være, at du har brug for et lån til at købe din cykel.

Cykler er jo ikke ligefrem billige, og det kan jo være, at det er dit eneste transportmiddel i byen. Har du ikke råd til bil, er der jo ikke mange andre muligheder end at få en cykel, med mindre du vil være afhængig af offentlig transport.

Nemt at låne online som studerende

Cykler koster meget, men det er jo heldigvis nemt at få et lån som studerende. Hvis det ikke er nok med dit SU lån, kan du jo altid få dig et hurtigt kviklån på nettet. Kviklån gør det meget nemmere at få råd til den cykel, du drømmer om at eje.

 

Så længe du ikke står i RKI eller lignende, og du er mindst 18 år gammel, er det intet problem at låne penge til en cykel på nettet. Og det tager kun et par minutter, så er du i gang med at låne.

Cykler kan være dyre

Selvom du selvfølgelig godt kan købe en gammel havelåge for 500 kroner eller 1000 kroner, skal du altså noget højere op, hvis du gerne vil have en helt ny cykel, der er noget værd at køre på, og som kan holde i mange år fremover.

 

Det er ikke unormalt at betale mellem 5.000 og 10.000 kroner for en rigtig god cykel, og det er altså intet problem at finde lån på lige netop de beløb online. Der er mange låneudbydere, der kan hjælpe dig med at lån på den størrelse.

Sådan slipper du med en lavere månedlig ydelse

Hvis du gerne vil gøre det billigere for dig selv hver måned at have et lån, kan det være en god ide at vælge en lang løbetid på dit lån. Jo længere en løbetid du nemlig har på dit lån, desto lavere en månedlig ydelse får du også.

Det samlede lån bliver så dyrere, men det kan altså gøre det nemmere for dig at betale afdraget hver eneste måned. Det er måske nemmere for dig at betale 150 kroner af hver måned end 500 kroner. Og den forskel kan der være på din afbetaling, hvis du vælger at tage et lån med en lang løbetid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *