Kan jeg låne penge uden NEMid?

Når du skal ansøge om lån på nettet, skal det så godt som altid ske ved brug af NEMid. Så du kan altså ikke låne penge online, uden at du bruger dit NEMid til at underskrive låneaftalen med.

Det er blevet den digitale signatur, som gør det muligt for dig bl.a. at låne penge online. Skal du låne penge uden NEMid på en eller anden måde, er vi ude i, at du skal trække over på dit kreditkort i en hæveautomat. Men der har du jo også brugt dit NEMid i tidernes morgen på at få en bankkonto, så helt uden om det kan du altså ikke komme, med mindre du låner privat.

Har du et gyldigt NEMid, kan du finde lån lige her.

Hvad skal jeg bruge NEMid til når jeg låner penge?

Når du ansøger om at låne penge online, skal du altid bruge dit NEMid. Det skal du bl.a. bruge til at underskrive selve låneaftalen med låneudbyderen, så du kan få dine penge overført til din konto.

Det er også din sikkerhed for, at der ikke er andre, der kan låne penge i dit navn. Du skal bruge dit personlige NEMid for at ansøge om et lån i dit navn. Derfor er det også meget vigtigt, at du er den eneste, der har adgang til dit NEMid og dit nøglekort. Du kan låne penge til alt her med et NEMid ved hånden.

Hvad hvis mit NEMid er udløbet?

Hvis du er så uheldig, at dit NEMid er udløbet, er det meget vigtigt, at du får det fornyet, da du ellers ikke har mulighed for at ansøge om lån.

Du har heller ikke adgang til en lang række andre offentlige hjemmesider som SKAT, e-boks eller din netbank, hvis du ikke har et gyldigt NEMid, så det er vigtigt at få det klaret, hvis det nuværende ikke er gyldigt.

Gælder det ved alle online lån?

Ja, det gælder ved alle online lån i Danmark, eller som opererer på det danske marked. Finder du et sted, hvor du ikke skal bruge NEMid, bør du styre udenom, da det i så fald ikke nødvendigvis er sikkert at anvende.

At bruge NEMid er lige så meget din egen sikkerhed for, at dine oplysninger er sikre, og at du ansøger om et lån på en sikker hjemmeside. Så gå kun efter låneudbydere, hvor du skal bruge NEMid, da du som regel kan være sikker på, at de er i orden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *