Julen bliver lidt lettere med økonomisk frihed

Julen er altid den tid på året hvor de fleste får brugt flere penge end de har.

Står du også med udgifter der er svære at overskue i julen. Så kan du med en smart afbetalings konto som f.eks. den fra viabill gør det hele lidt lettere. Den hjælper dig nemlig med at fordele din udgifter på måneder hvor du har bedre råd. Det er langt nemmere end kviklån og forbrugslån, samtidig med at du også sparer nogle udgifter til oprettelse. Det er nemlig nemt at komme igang så længe du har nem id. Straks du har kontoen oprettet kan du komme igang med at købe.

Der er langt over 3000 butikker på nettet der understøtter denne betalingsmulighed. Det gør at du kan købe alt mellem himmel og jord. Uanset om du skal købe tøj, sko, tv, iphone, værktøj, frækt undertøj, vinterdæk, hobby-udstyr eller endda sexlegetøj. Med denne smarte løsning kan du handle stort set alt du skal bruge. Samle alle udgifterne på en konto, hvorfra de samlet afdrages. Det kan ganske enkelt ikke blive nemmere. 

Hvordan kommer jeg i gang og hvordan bruges det ?

Det er utrolig nemt at komme igang. I modsætning til banken hvor der skal søges om lån, opretter du her bare en konto. Du skal godkendes med Nem id og det kræves du ikke er i RKI. Er dette på plads, så er det godt på vej. 

Når du så skal købe online næste gang, så vælger du blot denne betaling som betalingsmetode. Det virker mere eller mindre som et kredit kort. Det er om ikke andet i hvert fald lige så let at bruge. Dit køb gennemføres og i stedet for at trække pengene på din konto, ja så samles de til afbetaling. Du kan så vælge hvor mange måneder du gerne vil afdrage over. Derefter trækkes der via dit kredit kort hver måned så en lille del af beløbet. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *