Hvilket finder en det rigtige billån? 

Hvilket finder en det rigtige billån? 

Hvilket finder en det rigtige billån? 

Er man på eftersøgning efter en splinter ny bil eller vil have byttet den ældre ud med en mere økonomisk, men har ikke likviderne til det? Så kan et billån være en stærk løsning for en. Når man skal have et billån er der som standard to muligheder ; om det bør være med eller uden sikkerhed i bilen. Forskellen på de 2 er at långiveren kan give billån med sikkerhed i bilen, hvor der så tinglyses pant i bilen, altså at långiveren har eje i faretøjet. Det vil dermed sige, at hvis en som låntager ej overholder betalingsforpligtelserne, som er ved billånet kan lånudbyderen tage bilen tilbage og sælge den for dermed at kunne indfri bilånnet man har underskrevet. Det kan være en fordel, når man overbevist om at en kan overholde dine betalingsbetingelser over perioden, da det her typisk kan være lukrativt for låntageren at påtage dette billån. Da renten over løbetiden for det meste er billigere. 

Essentielle elementer at holde for øje, hvis man starter et Mc lån 

De to vigtigste faktorer man skal kigge på, når man skal optage et billån er lånebeløbet og løbeperioden. Lånebeløbet er det beløb i DKK du låner af giveren for at kunne tilskrive sig bilen. Løbetiden er den tid, som lånet skal afbetales over. Lånebeløbet er dermed den mængde likvider du skal anvende til købet af bilen. Så det er noget du selv kan reguleres på afhængig af hvilken båd man ender med at købe. afdragsperioden kan på samme måde justeres alt efter hvor mange penge man har råd til at afdrage billånet på månedligbasis. bådlånet kan altså blive mereomkostningstungt ved at man har en længere betalingsperiode.  

Hvor bør du påbegynde ens MC lån? 

Hvis du skal vælge hvor du bør tage sit billån er det vigtigt at kigge på den individuelle rente på det bådlån man vil have. Eksempelvis, hvis man står og bør have en ny bådlån er det skønt at vide om man har penge til at påbegynde det MC lån. En smart måde at holde overblik er at tarte en snak med sin bank for at efterspørge hvordan ens økonomi ser ud og hvad en har råd til. Her kan en selvfølgelig ændre det en anelse afhængig efter om man ser sin ønske båd og så kan du hæve det en my. Det er selvfølgelig at vælge noget, som man kan afbetale i det lange løb. Hvis man skal beslutte hvordan ens MC lån skal se ud er det lækkert at vide hvor mange likvider man har i sit månedlige budget til at betale af på det valgte MC lån.  

Ny eller gammel bil 

Det er vigtigt at du overvejer den automatiske værdi nedsættelse som motorcyklen får med tiden. Og om man kan komme ud af et for stort billån, for hvis motorcyklen har fået så høj en værdinedsættelse, så du ikke kan komme ud af bådlånet ved at sælge den. Sidder man og betaler for ingenting og det er naturligvis det du mest vil undgå. Derfor er det smart, at du ved at det er denne bil man ønsker at have i en lang periode. Ved en ny bilen får de den største værdinedsættelse, når de kører fra forhandleren. Derfra falder bilen ej så stejlt i vurdering. Når du ser på en gammel udgave, som er brugt eller lignende er det intelligent at man for undersøgt standen af motorcyklen.  

Så hvis man vælger at afbetale MC lånet over 10 år, men man sælger båd efter 5 år, så afbetaler du måske på en motorcykel man ej længere har, hvilket ej er hensigtsmæssigt.  

Hvis du eksempelsvist skal få en bil og derfor har behov for et billån, så er der flere regler for at du kan optage et billån.  Man bør være fyldt enogtyve år gammel, man skal have en årlig indtjening på 180.000 kroner  

Som lånoptager er der 2 løsninger i forhold til om det skal være med eller uden udbetaling, altså, at man forudbetaler en andel af det samlede beløb fra start af. Mange långivere kræver i dag, at man lægger ti-tyve provent af det hele beløb af fra starten af købet af en ny motorcykel.  
 
Det kan være meget intelligent at få tilbud fra flere differentierede lånudbydere forinden man træffer et valg om hvor man skal starte sit billån henne, da der som oftest er en variation. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *