Fiber giver dig hurtigere internet

Er du træt af at have langsomt internet derhjemme, er det måske en rigtig god ide at undersøge muligheden for at få fiber i stedet for.

Fiber er uden tvivl det hurtigste internet på markedet, og det behøver ikke at koste meget mere end det internet, du har i dag. Lyder det som noget for dig, er det en rigtig god ide at starte ud med at undersøge, om din husstand kan få fiber, eller om det ikke er gjort klar endnu.

Tusindvis af danskere har allerede valgt fiber

Tusindvis af danskere har allerede fået fiber i boligen, og tusindvis af danskere får det installeret hver eneste måned. Det handler blandt andet også om, at der i øjeblikket er rigtig mange kampagner for fiberbredbånd, og at du mange steder pt. kan få installationen eller oprettelsen gratis.

Det væsentligste ved fibernet er, at det bliver meget hurtigere for dig at være på nettet. Så når du skal finde grillopskrifter, eller når du skal se sjove kattevideoer på nettet, skal du ikke være bange for, at du skal vente længe på, at internettet gider at være med. Det går meget, meget hurtigere med fiber.

Ikke meget dyrere end ADSL

Mange tror fejlagtigt, at det kommer til at koste dem mange flere penge, hvis de vælger at skifte over fra ADSL til fibernet. Men faktisk kan du ofte få en rigtig fin fiberforbindelse for ganske få hundrede kroner om måneden. Og der er gode chancer for, at du allerede betaler nogenlunde det samme for din nuværende forbindelse.

ADSL koster de fleste steder stadig 200-400 kroner om måneden for den sløveste forbindelse, så det kan sagtens lade sig gøre at opgradere til fiber, uden at du kommer til at mærke det markant på dit månedlige budget.

Alle i husstanden kan være på nettet uden problemer

Hvis du skifter over til fiber, kan du også glæde dig til, at alle i husstanden kan være på nettet uden problemer på samme tid. Der er plads til, at dine unger kan game, streame, se videoer, og at du og din partner kan se film, læse nyheder, eller hvad I nu bruger nettet til, uden at I kommer til at genere hinanden.

Vær dog opmærksom på, at en kablet forbindelse klart vil være den hurtigste. Men jeres Wi-Fi kommer også til at blive markant bedre, hvis I skifter over til fiber, så I kommer til at få rigeligt med internet i boligen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *