3 tips til din første campingferie

Har du planlagt din første campingferie inden længe, og vil du gerne være sikker på, at du får dig en god ferie, har vi her samlet nogle gode tips til dig og din familie, så I kan komme hjem med lysten til at gøre det igen i fremtiden.

Find flyverdragt børn udsalg her.

Find den rette måde at campere på

Til en start skal du jo finde ud af, hvordan du skal campere på. Skal det være med en campingvogn? I en autocamper? I en bil med et telt eller måske på cykel eller til fods med et telt på ryggen? Der er mange måder at gribe en campingferie an på.

Hvordan du vælger at rejse på, har også meget at sige i forhold til, hvilke forberedelser du bør foretage dig inden. Så få styr på måden du gerne vil campere på til at begynde med.

Book plads på forhånd

Selvom det kan være befriende bare at køre ud i det blå for så at svinge ind på en campingplads, når du kommer forbi en, der ser interessant ud, er det sjældent en god idé at gribe din campingferie an på den måde.

Der kan meget vel være langt til næste campingplads, og kommer du med autocamper eller campingvogn, kræver det ofte booking på forhånd, da du ellers ikke kan være sikker på, at der er plads til dig. Med et telt er der som regel altid plads, men med en stor vogn tager du meget plads, og en campingplads har kun X antal pladser at leje ud.

Find campingpladser der passer til din familie

Det kan være godt at bruge tid på at finde de helt rette campingpladser til dig og familien, da der kan være stor forskel på dem. Der findes jo alt fra campingpladser for nudister til 5-stjernede campingpladser med store badeland og meget andet.

Der kan være lige så stor forskel på campingpladser, som der er på hoteller. Derfor er det godt at læse op på, hvad du kan forvente af en campingplads, inden du vælger at booke dig ind.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *