3 fordele ved at vælge et samlelån

Er du faldet over lånetypen samlelån, men er du ikke helt sikker på, hvad det er, eller om det er noget for dig, kan du her blive lidt klogere på lånet.

Der kan være en række fordele ved samlelån, som vi tager et nærmere kig på herunder. Et samlelån er kort og godt at samle alle dine lån et enkelt sted, så du fremover kun har det ene lån og ikke en lang række kreditorer. Lyder det som noget for dig, kan du læse mere om samlelån og andre lån her.

Skaber mere overblik over din gæld

Den første og mest oplagte fordel ved samlelån er uden tvivl, at det kan være med til at skabe mere overblik over din økonomi og din gæld.

Har du en lang række kreditorer, og har du næsten ikke engang styr på, hvor mange penge du skylder væk, eller hvem du skylder dem til, kan et samlelån forene alle disse lån under en og samme kreditor, så du fremover ikke skal jonglere mellem 10 eller 20 kreditorer men derimod kun en enkelt. Det giver dig et markant nemmere overblik over, hvor mange penge du skylder væk, og du er sikker på, at du kun skylder dem et sted.

Du finder mere om samlelån og lån trods RKI her.

Kan spare dig for penge

Dernæst kan du også være heldig, at det sparer dig for en masse penge. Du kan nemlig være heldig, at du kan spare penge på renter ved at få et samlelån med en samlet lav rente et andet sted.

Har du på nuværende tidspunkt lån med meget høje renter, kan du jo være heldig, at dit nye samlelån har en lavere rente, og på den måde sparer du altså penge på at skifte over til et samlelån.

Kan gøre dig hurtigere gældfri

Sidst, men ikke mindst, må vi heller ikke glemme muligheden for at blive hurtigere gældfri. For det er klart, at du har nemmere ved at betale til din kreditor, hvis du har overblik over din gæld.

Har du på nuværende tidspunkt problemer med at betale din gæld af, kan det være, at det bliver nemmere for dig, hvis du fremover kun får et enkelt girokort om måneden. Og på den måde kan det altså gå hurtigere med at betale din gæld ud, så du ikke længere skal bekymre dig om den og kan blive hurtigere gældfri.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *